Tapahtumakalenteri

Perjantai  2.2.2018 - Sunnuntai 4.2.2018Lippukunnan johtokolmikolle koulutusta
Perjantai  2.2.2018 - Sunnuntai 4.2.2018JTMK-kurssi
Lauantai  10.2.2018Talvi-PT
Lauantai  3.3.2018 - Sunnuntai 4.3.2018Talvi-SM-kisat

Jäsenmaksu

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla vain noin 50 euroa vuodessa saat osallistua lippukuntasi, Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n ja Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n toimintaan. Samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n että piirin jäsenmaksu. Jotkut lippukunnat perivät samalla myös oman jäsenmaksunsa (jolloin maksu saattaa olla ylikin 50 euroa). Tapahtumakohtaiset maksut paikallisyhdistyksessä vaihtelevat noin 5-20 euron välillä. Suurleirit ovat erilaisista tuista riippuen noin 100-200 euroa.

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Tämän maksun maksaneet saavat kotiinsa Partio-lehden. Myös piirin lehti Heimoviesti postitetaan kaikille I-maksun maksaneille.  Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset, ja tähän maksuun ei sisälly lehteä.

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautus on suunnattu ensisijaisesti alaikäisille. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden. Vapautus tulee kuitenkin anoa ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksen myöntää piiri.

Jäsenmaksuvapautusta anotaan kirjallisesti piirin lomakkeella, jonka voi

  1. tulostaa ja täyttää käsin,
  2. hakea toimistolta Joutsenosta

Anomukset toimitetaan piirin toimistolle. (Anomukset käsitellään luottamuksellisesti.)

Etelä-Karjalan Partiolaiset ry / Järjestösihteeri Jaana Hyrkkänen
Kesolantie 1
54100 Lappeenranta


Lue käytännönläheistä tietoa partiotoiminnasta - sen turvallisuudesta ja partiovakuutuksesta, puvuista ja merkeistä sekä retkeilystä. Lisäksi voit tutustua partiolaisten kansainvälisyyteen ja kansainvälisiin leireihin.

Käytännöllisiä linkkejä