Tapahtumakalenteri

Lauantai  16.2.2019Megapamaus
Perjantai  22.2.2019Muistelemispäivä
Lauantai  23.2.2019Sählyturnaus
Lauantai  2.3.2019 - Sunnuntai 3.3.2019Partiotaitojen Talvi-SM-kilpailut
Lauantai  16.3.2019 - Sunnuntai 17.3.2019Partion kevätpäivät

Jäsenmaksu

Partio on edullinen harrastus. Maksamalla vain noin 50 euroa vuodessa saat osallistua lippukuntasi, Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n ja Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n toimintaan. Samalla kuulut kansainväliseen partioliikkeeseen. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry:n että piirin jäsenmaksu. Jotkut lippukunnat perivät samalla myös oman jäsenmaksunsa (jolloin maksu saattaa olla ylikin 50 euroa). Tapahtumakohtaiset maksut paikallisyhdistyksessä vaihtelevat noin 5-20 euron välillä. Suurleirit ovat erilaisista tuista riippuen noin 100-200 euroa.

Perheen ensimmäinen partiotoimintaan osallistuva jäsen ja kaikki yli 17-vuotiaat partiolaiset maksavat I-maksun. Tämän maksun maksaneet saavat kotiinsa Partio-lehden. Myös piirin lehti Heimoviesti postitetaan kaikille I-maksun maksaneille.  Alennetun II-maksun maksavat saman perheen muut alle 17-vuotiaat partiolaiset, ja tähän maksuun ei sisälly lehteä.

Jäsenmaksuvapautus

Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautus on suunnattu ensisijaisesti alaikäisille. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden. Vapautus tulee kuitenkin anoa ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksen myöntää piiri.

Jäsenmaksuvapautusta anotaan TÄMÄN LINKIN KAUTTA.


TUKEA VÄHÄVARAISILLE PARTIOLAISILLE

Etelä-Karjalan Partiolaiset ry tukee vähävaraisten perheiden lasten osallistumista retkille ja leireille. Tuki on tarkoitettu piirin jäsenille. Avustusta voi hakea ryhmän, lippukunnan, piirin sekä Suomen Partiolaisten järjestämiin tapahtumiin. Avustuksen määrä on enintään 150 € tapahtumaa kohden.

HAE AVUSTUSTALISÄTIETOA

Lue käytännönläheistä tietoa partiotoiminnasta - sen turvallisuudesta ja partiovakuutuksesta, puvuista ja merkeistä sekä retkistä ja leireistä. Lisäksi voit tutustua partiolaisten kansainvälisyyteen ja kansainvälisiin matkoihin ja leireihin.

Käytännöllisiä linkkejä