Tapahtumakalenteri

Perjantai  1.2.2019 - Sunnuntai 14.4.2019KYMIN partiojohtajaperuskurssi
Tiistai  5.2.2019Kipparikurssin alkukoe
Lauantai  9.2.2019 - Sunnuntai 10.2.2019Talvi-PT-kisat
Lauantai  16.2.2019Megapamaus
Perjantai  22.2.2019Muistelemispäivä

PESTIT

Partioviikon 2019 pestit

Ota yhteyttä projektiministeri Olli Ahvoon, olli.ahvo(a)partio.fi, puh. 050 550 0279

Projektiryhmän johtaja:

  • Projektiryhmän johtajana vastaat partioviikon tapahtumien järjestymisestä. Pääset käyttämään luovuuttasi, kun suunnittelet tiimisi kanssa tapahtumia ja tempauksia. Pesti on erittäin opettavainen ja tutustut varmasti uusiin huippu tekijöihin.

Koloilta vastaava:

  • Koloillat ovat olleet kahtena edellisenä vuonna todella suosittuja. Koloilta vastaavana suunnittelet ja toteutat oman tiimisi kanssa mukavan illan ohjelman sudenpennuille ja seikkailijoille.

Samoajien iltajuhla:

  • Ensimmäistä kertaa järjestettävä samoajien iltajuhla kokoaa yhteen kaikki piirin samoajat ja heidän luotsinsa. Iltajuhlan aikana samoajat tutustuvat muihin piirin samoajiin ja pääsevät nauttimaan juuri heille tehdystä ohjelmasta. Luotseille järjestetään heille kohdennettua ohjelmaa ja tukea pestiin.
  • Tapahtuman johtajana vastaat samoajille ja heidän luotseilleen kohdennetusta ohjelmasta ja tapahtuman turvallisuudesta.

Metsähotelli ja metsäkino:

  • Metsähotelli ja metsäkino ovat myös ensimmäistä kertaa järjestettävät tapahtumat. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan Imatralla ja Lappeenrannassa. Tapahtuman tarkoituksena on saada toimintaan lisää uusia aikuisia ja samalla markkinoida perhepartiota.

Yrjönpäivän iltajuhla:

  • Perinteinen yrjönpäivän iltajuhla on piirin aikuisten oma juhla. Tämän tapahtuman johtajana sinulla on loistava tilaisuus päästä toteuttamaan itseäsi ja ideoimaan kaikille piirin aikuisille yhteinen tilaisuus.

Paraatikomentaja:

  • Suomen ainoa partioviikon paraati on partioviikon näkyvin tilaisuus ja kokoaa kaikki Etelä-Karjalan partiolaiset yhteen viettämään partioviikon huipennusta. Paraatikomentajana vastaat tämän upean tapahtuman järjestelyistä yhdessä piirin työntekijän kanssa. Kattavat ohjeet paraatin järjestämiseen löydät myös piirin nettisivuilta

Saaga 2020 piirileirin pestit - haku päättyy 21.12.2018

 Ota yhteyttä Saagan pestipäällikkö Lätäkköön, timo.lampi(a)partio.fi, puh. 0408699169
Alaleiripäällikkö ( 4 ja perheleiri )
  • Alaleiripäällikkönä pääset johtamaan ja rakentamaan piirileirin arkea yhteistyössä alaleirin muiden johtajien kanssa.  Joustavalla leiriarjella on iso merkitys leirikokemuksen syntymiseen jokaiselle leiriläiselle.
SaagaSeppo
  • SaagaSeppona pääset rakentamaan leiriseurakuntaa, leirin hengellisiä tilanteita ja toteuttamaan ohjelmaa yhdessä muiden ohjelmasta vastaavien kanssa.  Myöhemmin alaleireihin pestataan omat sepot alaisuuteesi.
Alaleiripäälliköt ja SaagaSeppo ovat osa leiristaabia.

Graafinen suunnittelija
  • Graafinen suunnittelija vastaa graafisesta ilmeestä (mm. logo ja kotisivujen ulkoasu). Graafinen suunnitelija kuuluu viestinnän alle.